[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vertigo77Dororo Tr/Türkçe Altyazılı indir
[Resim: anime-dororo-black-hair-dororo-anime-dor...review.jpg]

Bölüm sayısı : 24

Tür :
Aksiyon, Samuray, Shounen, Macera, Tarihi, Doğaüstü güçler, Şeytanlar

Konusu:
Açgözlü samuray lordu Daigo Kagemitsu, ölmekte olan ülkesi ve iktidar için her şeyi yapmaya hazırdır, öyle ki Tanrı'dan vazgeçip iblislerle bir anlaşma yapacak kadar. Duaları, vilayetinin büyümesine yardım ederek arzuladığı gücü bir bedel karşılığında veren 12 iblis tarafından cevaplanır. Kagemitsu'nun ilk oğlu doğduğunda, çocuğun uzuvları, burnu, gözleri, kulakları ve hatta derisi bile yoktur - yine de bebek canlıdır.

Bu çocuk bir nehre atılır ve unutulur. Ancak şans eseri, bir tıp adamı tarafından kurtarılır. Kendisine protezler ve silahlar sağlayan bu adam,  hayatta kalmasına ve kendi başının çaresine bakmasına yardım eder. Oğlan yaşar ve büyür ve hiçbir şey göremese de, duyamasa da, hissedemese de, onu kurban olarak alan şeytanları yenmesi gerekir. Her birinin ölümüyle, haklı olarak kendisine ait olan bir parçasına yeniden kavuşur. Bir gün yetim bir çocuk olan Dororo ile yolları kesişene kadar yıllarca tek başına dolaşır.

Fansub:
Puzzlesubs

Encode:
Zeyd

İndirme linkleri:

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Keyifli seyirler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi