[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.74/5 - 27 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BOSSOne Piece Tr Altyazılı İndir ( Tüm Sezonlar ) 1-1121 devam ediyor
hocam kolay gelsin 30 bölümlük olarak ayırmanız mümkünmüdür 725-790 indiricem indiremiyorum yandexsi indirmemi istiyor diger 30 bölümlüklerde sıkıntı yok 30 ar bölümlük olarak ayırmanız mümkümüdür
Bul
(04-06-2021, 11:49 PM)samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam kolay gelsin 30 bölümlük olarak ayırmanız mümkünmüdür 725-790 indiricem indiremiyorum yandexsi indirmemi istiyor diger 30 bölümlüklerde sıkıntı yok 30 ar bölümlük olarak ayırmanız mümkümüdür

ayırmamız mümkün deil , yandexin yazılımı sorun çıkarmaz ancak kullanmak istemiyorsanız tek tek indirmeniz gerekicek.
[Resim: 154073.gif]

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Her türlü soru , öneri ve şikayetleriniz için ulaşın

merhaba bölüm video kaliteleri nedir?
Bul
(05-10-2021, 06:54 AM)lord ulgrad Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba bölüm video kaliteleri nedir?

video kalitesi 720p

acaba tek indirme linki yapabilirmisiniz hepsini birden indirebilsek
Bul
(06-06-2021, 09:57 AM)jestermiky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: acaba tek indirme linki yapabilirmisiniz hepsini birden indirebilsek

ancak torrentle mümkün , şu an için tüm sezonları içeren torrent ve uyumlu altyazı yok malesef.

Teşekkür ederim adam akıllı upload yapan tek kişisin gerçekten.
O kadar aradım indirdim en güzeli senın yüklediklerin AwOo Garchu
Bul
Sa ben 17.sezonu indiriyorum ama altyazı olmuyo bölümlerde neden b olduğunu bilen varmı
Bul
(06-29-2021, 10:56 AM)yarayalayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sa ben 17.sezonu indiriyorum ama altyazı olmuyo bölümlerde neden b olduğunu bilen varmı

hangi bölümlerde sorun yaşıyorsun bi kontrol edelim , bir de videolar mkv olduğundan codeclerini güncellemeni ve klite codec ( mediaplayer classic ) , vlc gibi oynatıcılar öneririm.

981.bölüm ne zaman gönderceksiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Rainbow Boku no Hero Academia Tüm Sezonlar ( 1-2-3-4-5-6) Tr/Türkçe Altyazılı İndir BOSS 15 10,895 10-13-2024, 10:21 AM
Son Yorum: TheRoachs
  One Piece Red Tr/Türkçe Altyazılı İndir BOSS 0 279 09-15-2023, 08:32 AM
Son Yorum: BOSS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi